Volop ruimte voor 360º content op nieuw toeristisch platform Show Me Holland

Onlangs is een bètaversie van ShowMeHolland.com online gegaan, een vernieuwend contentplatform waarop mooie locaties en toeristische bestemmingen op innovatieve manieren in beeld gebracht worden. Op het platform is volop ruimte voor video en 360º content.

Show Me Holland is een initiatief van media-ondernemers Chris van Vleuten van Videomarketeers, John Smit van Videolux en Wiebe de Jager van Dronewatch. Deze partijen hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met innovatieve destinatiemarketing met behulp van video- en 360º content en social media marketing.

Beleving centraal

“Op Show Me Holland staat de beleving centraal. Dat doen we door bestemmingen vanuit heel nieuwe perspectieven in beeld te brengen. Denk daarbij aan dronevideo’s, maar ook aan 360º VR tours en zelfs 360º video’s van locaties. Op die manier kun je als potentiële bezoeker een goed beeld krijgen van de regio die je wilt gaan bezoeken”, ligt Wiebe de Jager toe.

Ondernemers met hun hotel, bungalowpark, attractie of museum vermeld willen worden op Show Me Holland kunnen kiezen uit een keur van mogelijkheden om hun bestemming in beeld te brengen. De contentproductie kan verzorgd worden door het team van Show Me Holland. Daarnaast zijn social media campagnes op maat mogelijk. “Via de Facebookpagina, Instagramaccount en het Twitterkanaal van Show Me Holland bereiken we inmiddels tienduizenden mensen”, aldus Chris van Vleuten.

Vervolg op Noordhollandvanboven.nl

Show Me Holland is een vervolg op de website Noordhollandvanboven.nl. Deze website toonde dronevideo’s van unieke locaties in de provincie Noord-Holland. “Het lag voor de hand om dit succesvolle concept landelijk uit te rollen, en dat is Show Me Holland geworden”, licht John Smit toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *